BeaPop 2022

Na twee jaar van afwezigheid zijn er op 27 april weer diverse activiteiten op Koningsdag in Ulft. Deze worden georganiseerd door het Oranjecomité Ulft Centrum & Zuid in samenwerking met het Schuttersgilde Sint Hubertus. Van 8.00 tot 12.00 uur is er de kindervrijmarkt in de Kerkstraat, de toegang en deelname is gratis. Na afloop van de rommelmarkt is de mogelijkheid om overgebleven, nog goed bruikbare spullen, in te leveren bij de aanwezige bus van de Mini Manna Markt.  

Om 9.30 uur kunnen de kinderen met hun versierde fiets verzamelen bij het verenigingsgebouw van Sint Hubertus voor de rondgang, waarna om 10.00 uur de vlag wordt gehesen bij Zorgcentrum Debbeshoek. Aansluitend zijn er kinderspelen en luchtkussens op het Kennedyplein. 

Vanaf 13.00 uur start het BeaPop muziekfestival met bekende en beginnende bands uit de regio. Liquid Love Machine brengt Rock ‘n Roll in haar meest dansbare vorm, Bugs ‘n Bones speelt rockcovers, Bootsman is een band die van Country, Americana en van blues naar rock gaat, Blues-Factor brengt subtiele blues ballads en stevig werk en SoularVibe & the Galaxy Horns staat garant voor funky vibes and jazzy feelings.

Alle activiteiten op koningsdag zijn gratis toegankelijk.