Bands 2022

Liquid Love Machine
Liquid Love Machine geeft acte de presence met Rock ‘n Roll in haar meest dansbare vorm: luid, teder, sexy en catchy. Gedanst zal er worden, het leven gevierd, de doden herdacht en vrouwen geëerd. Maak je borsthaar nat en shake your ass! Liquid Love Machine is coming for you (with love)!

Bugs ’n Bones is een vijfkoppige rockcoverband uit de Achterhoek met zangeres Scarlet Peters, drummer Fabian Vinkenvleugel, gitarist Geert Lensink, bassist Erik Nijman en gitarist Henri Westerhof. Het repertoire bestaat uit rock, rock en rock. Van de Foo Fighters tot Anouk en van Skunk Anansie tot Thin Lizzy.

Bootsman is een muziekproject dat dit jaar alweer 10 jaar bestaat. Het is een band die zichzelf telkens weer opnieuw uitvindt en inmiddels een reputatie heeft opgebouwd in binnen- en buitenland. Er wordt opgetreden als duo, trio, kwartet en soms met gasten tot wel zeven personen, niets is te gek bij Bootsman.
De muziekstijl varieert van Country, Americana en van blues naar rock. Zie deze stijl als ‘Tom Petty meets J.J. Cale’ die vervolgens samen Velvet Underground in Dylan stijl spelen.
Na het goed ontvangen debuutalbum ‘Deep in the woods’ wordt op dit moment gewerkt aan een nieuw album. Tijdens de coronapandemie heeft de band nog ‘The Cornfield Sessions 2020’ opgenomen; een concert voor een half miljoen maïsplanten (te vinden op YouTube). Met een nieuwe drummer aan boord en met veel nieuwe songs zijn de Bootsmannen er weer helemaal klaar voor!

SoularVibe & the Galaxy Horns staat garant voor funky vibes and jazzy feelings. In 2018 hebben ze de prestigieuze DjazzVibes award gewonnen voor het beste live-optreden.
Fraaie vertolkingen van nummers van o.a. Justin Timberlake, Earth Wind & Fire, Incognito, Tower of Power, Chaka Kahn, Stevie Wonder en meer worden door de uitgebreide bandbezetting inclusief blazerssectie neergezet. Funky vibes and jazzy feelings.
Veertien mensen op het podium, inclusief DJ; dat is SoularVibe & the Galaxy Horns.

BLUES-FACTOR…meer dan blues! Begonnen in 2004 als trio, maar inmiddels compleet met toetsenist en leadzanger/mondharmonica.
Blues-Factor staat voor subtiele blues ballads en stevig werk. Blues/rock covers worden met veel passie en inzet gebracht, maar in eigen stijl! Dit zorgt voor sfeervolle optredens! 
De bezetting: Toon Graat-gitaar, Maurice Doppen-Drums/zang, Frans Schepers-Bas/Zang, Peter van Hulst-Toetsen en…… nieuw in de band: Ronny Kolenbrander-Zang/Mondharmonica. Ook oud-zanger van de band, Peter Aalders, zal zich als “special guest” laten horen tijdens BeaPop! Blues-Factor heeft, na de te lange corona stilte, onmeundig veel zin in Beapop en is optimaal gemotiveerd!